Funderingsherstel

Wij zijn funderingsherstel.nl

25 jaar ervaring in de branche

Uw betrouwbare partner voor het oplossen van funderingsproblemen

Welkom bij Funderingsherstel.nl, dé specialist in professioneel funderingsherstel. Al decennia staan wij klaar voor eigenaren van grachtenpanden, appartementencomplexen, monumentale panden, en meer. Wij zijn niet enkel een aannemer; wij zijn uw partner in het gehele traject – van advies tot herstel voor een vaste prijs.

Heeft u last van scheuren in muren, deuren die klemmen, of verzakkingen in uw woning? Dit kunnen tekenen zijn van funderingsproblemen, en het is essentieel om tijdig actie te ondernemen. Onze unieke benadering met schroefinjectiepalen – een trillingsvrije methode – is niet alleen erkend door gemeenten en verzekeringsmaatschappijen, maar minimaliseert ook mogelijke schade.

Of u nu een particulier bent, een woningcorporatie, of een projectontwikkelaar; wij zijn er voor u. U profiteert bij ons van transparantie, een vaste prijs vooraf, en bovenal, een veilige en stabiele woning na ons ingrijpen.

Vragen? Neem vandaag nog contact met ons op.

Referenties

Lees Google-recensies van tevreden klanten die tevreden zijn over de diensten van Funderingsherstel.nl.

Funderingsherstel.nl
5.0
Gebaseerd op 20 beoordelingen
powered by Google
Maarten van DijkMaarten van Dijk
19:12 25 May 23
Komen de afspraken goed na, en zijn zeer open in hun communicatie. Hebben goed werk geleverd. Als we ooit weer een huis zouden kopen waarvan we de fundering moeten renoveren, zouden we dit sowieso door hun laten doen!
Marieke SchilderMarieke Schilder
15:22 06 May 23
Goede service, goede informatie, makkelijk contact leggen, zelfs buiten werktijden. Veel overleg, deskundig en prettige samenwerking, ook met onze aannemer. Zeer tevreden.
Huub van der veldenHuub van der velden
08:31 02 May 23
Afgelopen najaar/winter onze fundering laten herstellen door Zaanstad funderingen. Vanaf begin offerte aanvraag tot aan het afsluiten goeie ervaringen gehad. We kregen vanaf het begin door Luuk en Wouter goeie uitleg over hoe het allemaal in z'n werk zou gaan en de offerte was duidelijk en overzichtelijk. Bij vragen konden we altijd bellen, mailen of appen en kregen we snel antwoord. Ze kwamen ook graag langs om duidelijke en heldere uitleg te geven. Tijdens het proces hadden we kort lijntje met Hany, die ons altijd vriendelijk en kundig te woord stond. Er werd hard gewerkt door vele mannen die langsgeweest zijn, met ieder z'n eigen kwaliteiten. Erg leuk om te zien! Van slopen, inkassingen maken, betonvlechten, palen draaien, beton storten, vloerverwarming etc.Erg enthousiast zijn we over het hele project en zijn we blij dat we nu in een stevig, gefundeerd huis wonen! Het is een hele klus, maar erg bijzonder om meegemaakt te hebben. Wij woonde tijdens het proces boven en dat was goed te doen. En voor ons zelf prettig om alles goed mee te maken en het persoonlijk op de voet gevolgd te kunnen hebben. Bedankt mannen van Zaanstad funderingen! Ga zo door en maak vele mensen blij! Groetjes Huub en Claudia
Nanda ZwaanNanda Zwaan
09:20 01 May 23
Ontzettend tevreden over de samenwerking met Zaanstad funderingen. Er is hard gewerkt in weer en wind, hagel, sneeuw en veel regen, de medewerkers bleven even vrolijk hun werk doen. Iedere dag contact gehad met Hany en kon met al mijn vragen bij hem terecht! Kort om, zou Zaanstad funderingen zeker aanbevelen! Nanda Zwaan.
Peter MagendansPeter Magendans
17:17 09 Dec 22
Wij zijn blij met onze keuze voor Zaanstad. Als sterke punten hebben we ervaren:- uitstekende communicatie en afstemming- scherpe prijsstelling- gedetailleerde en duidelijke offerte- vakbekwame medewerkers, met moderne bedrijfsapparatuur- goede betrokken onderaannemers( betonvlechter, vloerverwarming)- meedenkend, goede adviezen, snelle reactie bij onverwachte situaties..Al met al een goede ervaring met Zaanstad, waarbij een ingrijpende funderingsaanpak in goede handen !
js_loader
Vrijblijvend

Offerte aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in, wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.
Enter your email address to receive a free analysis about the health of your website marketing.